Kirja arvosteluja ja suositeltua luettavaa

Täältä löytyy kirja arvostelujamme hyödyllisiksi kokemistamme viisauden ja tiedon lähteistä. Joten kuppi kuumaksi, tartu kirjaan ja inspiroidu! Ole valmis elämän muuttumiseen sillä nämä kirjat haastavat todella kaiken minkä olet aiemmin oppinut. Niin tähtien merkityksestä kuin bisneksen tekemisestäkin. Linkit eivät ole affiliate-mainontaa (kumppanuusmarkkinointia).

Evangelpreneur

Evangelpreneur: How Biblical Free Enterprise Empower Faith, Family and Freedom,
Josh Tolley
BenBella Books

Unohtakaa Facebook-viisaudet ja motivoivat bisnes-palopuheet! Tässä tulee massasta erottuva helppotajuinen opaskirja niin aloitteleville yrittäjille kuin kokeneemmillekin bisneksentekijöillekin jotka tahtovat etsiä kaikessa ensiksi JHVH’n (Jumalan) valtakuntaa ja harjoittaa liiketoimintaa sen pohjalta. Tinkimättä uskosta, perheestä ja vapaudesta! Jos tämä kirja ei murra yrittäjyyteen ja bisneksen tekemiseen yhdistettyjä vallitsevia myyttejä sekä valheita ja innosta kokeilemaan yrittäjyyttä niin ei sitten mikään. Tässä on jokaisen yrittäjän, niin kokeneemman kuin aloittelevankin kirkkain johtotähti jota seuraamalla ei voi astua harhaan olipa lukijan maailmankuva millainen tahansa. Josh Tolley on rankattu maailman TOP 100 bisneskonsultin joukkoon eikä syyttä. Aivan uskomaton kaveri!

5/5 kultaista turbaania

Saatavilla Josh Tolleyn verkkokaupasta

Book-rating-turban-symbol-5
Witness-In-The-Stars

Witness of The Stars, E.W. Bullinger
Kregel Publishing

Raamatullisen tähtiteteen modernin uranuurtajan klassikoteos jo 1800-luvulta ei juuri esittelyjä kaipaa. Yksi kultainen käärelakki ponnahtaa pois vanhanaikaisen taiton takia jossa homma on tyyliin hoidettu 1800-luvulla julkaistun alkuperäisteoksen sivuista otettujen valokopioiden voimalla. Toisaalta tämä antaa klassikolle retro-arvoa ja aitouden tuntua. 

4/5 kultaista turbaania

Osta vaikka Amazon.com:sta

Book-rating-turban-symbol-4
A Voice Crying In The Heavens

A Voice Crying In The Heavens,Robert Scott Wadsworth
Praise Publications (1996)

Mr Wadsworthia on luonnehdittu “raamatullisen tähtitieteen käveleväksi tietosanakirjaksi”. Eikä syyttä. Tämä on modernin raamatullisen tähtitieteen Kirja isolla alkukirjaimella. Yhdessä samaisen herran viiden tunnin DVD esityksen kanssa, tämä kosminen ilmestys muutti lopullisesti elämämme. Kenenkään vakavasti itsensä ottavan Mazzaroth-tutkijan EI tule ohittaa tätä merkkiteosta! Täydet viisi turbaania. 

5/5 kultaista turbaania

Valitettavasti tätä ei ole toistaiseksi saatavilla oikein mistään!

Book-rating-turban-symbol-5
Joulun tähti

Joulun tähti (Christmas Star), Risto Heikkilä
WSOY

Suomenkielinen syväluotaus Betlehemin tähden arvoitukseen joka ei jätä lukijaa epäilyksen varaan. Luterilaisesta teologiastaan ja nimeämispolitiikastaan huolimatta kaikkien Mazzaroth-fanien ei sovi ohittaa tätä kotimaista raamatullisen tähtitieteen hohtavinta klassikkoa! Harvinaisuus jonka ainoan kappaleen tilasimme itsellemme lehtimajanjuhlalahjaksi netin antikvaarista ja kylläpä tuli hyvä mieli.

4,5/5 kultaista turbaania

Tiedustele kirjakaupoista tai antikvaareista

Book-rating-turban-symbol4.5
Tunnista-tähtikuviot

Tunnista tähtikuviot, Anton Vamplew

Mikäli tahdot tunnistaa tähtikuvioita ja hakkaat toistamiseen päätäsi karjalan mäntyyn eikä tietokoneen planetaario-ohjelmatkaan nappaa, niin tämä kirja on sinulle! Tunnista tähtikuviot on kiva lisä takapihan puutarhan tähtitieteilijän kokoelmaan. Kuten olettaa saattaa opuksen kulttuurihistoriallinen puoli on täynnä tähtien tarinan kieroontunutta tulkintaa kreikkalaisten titaanien ja jumalten taistelun näkökulmasta vaikka tähtien tarinan suvereeni juutalais-kristillinen asiayhteys Israelin Lunastajasta ja maailman Vapahtajasta on ollut tämänkin sinänsä oivan tähtioppaan selvitettävissä kaiken aikaa. Kiva simppeli taitto ja selkeä kuvitus!

4/5 kultaista turbaania

Tsekkaa kirjakaupasta tai vaikka kirjastostasi

Book-rating-turban-symbol-4
Chronological Gospels kirja arvostelu

Chronological Gospels Bible:
The Life and Seventy Week Ministry of the Messiah, Michael Rood
Aviv Moon Publishing

Tässä on moninverroin enemmän kuin jälleen yksi Evankeliumitekstien käännös -ja selitysteos muiden joukossa. Sisäänrakennettu raamatullinen kalenteri Mazzaroth’eineen päivineen, syväluotaavat kommentaarit, heprean ja aramean alkutekstit sekä runsas kuvitus ja johdonmukaiseen historialliseen järjestykseen laitettu evankeliumikerronta sekä niiden juutalainen asiayhteys saavat tekstit elämään aivan ennenkokemattomalla syvällisellä tavalla ja piirtävät eteemme teologian valheista ja vääristä käännöksistä vapaat heprealaisen Nasaretin Rabbin kasvot. Viimeistään tämän kautta uskonnolliset kiiltokuvat saavat melkoista kyytiä!

5/5 kultaista turbaania

Hanki omasi A Rood Awakening Storesta!

Book-rating-turban-symbol-5